Stijlvolle portretshoot met business coach Selma

31 dec 2021

Personal Branding Shoot

Door online ondernemer en business coach Selma werd ik benaderd voor een portretshoot voor haar website en social media. Als instagram expert weet Selma als geen ander hoe belangrijk het is om online zichtbaar te zijn.

Via haar travel account Wild Heart Abroad inspireert zij dagelijks duizenden mensen met haar leven als digital nomad. Voor de nieuwe branding van Your Mindset Academy wilde ze een andere kant van zichzelf laten zien, namelijk wie zij is als coach voor haar klanten.

Betrokken, eerlijk, kwetsbaar.

Ik heb Selma leren kennen als een empathische en toegankelijke persoonlijkheid. En dat zie je terug in de foto’s die ik van haar maakte.

Styling fotoshoot

Selma stuurde mij voorafgaand aan de shoot haar nieuwe brandingkleuren door. Neutrale tinten met een vleugje fris oranje, die zorgen voor een opgewekt gevoel, rust en zelfvertrouwen.

We kozen voor een bijpassende locatie met een natural feel in Amsterdam, Atelier Oost.

Door de bewuste keuze in outfits en locatie is het resultaat een mooi geheel en communiceert Selma met deze foto’s het juiste gevoel naar haar klanten.

Selma is gewend om voor de camera te staan, maar wilde met deze foto’s een andere richting op. De branding portretten voor haar coaching business hebben een heel andere look & feel dan haar reisfoto’s.

Als fotograaf denk ik niet alleen mee in de styling, kleuren en locatie van de fotoshoot maar maak ik ook bewuste keuzes in poses en expressie. Ik begeleid jou hierin als klant, zodat jij op de foto’s precies zo overkomt als je wilt en je gezichtsuitdrukkingen passen bij het gevoel dat jij wilt overbrengen.

In het geval van Selma wilden we graag haar zachte en kwetsbare kant meer benadrukken en laten zien wie zij is als coach. Een open blik, puur en empatisch, maar ook vol zelfvertrouwen. Want dat is wat Selma haar klanten graag wil meegeven.

ERVARING

 

“Ik vond de fotoshoot geweldig. Super fijn dat je zo meedenkt.

 

Het resultaat is super mooie foto’s waarin je echt ziet wie ik ben en waar ik voor sta. Het is heel puur en klopt helemaal met wie ik ben als confidence & business coach.

 

Antoinet is super gezellig en ook heel professioneel. Ik ben heel tevreden!”

 

– Selma