Personal branding shoot met conscious ondernemer Yasmin

31 dec 2021

ERVARING

“Om jezelf eindelijk terug te zijn als de persoon waar je zo lang naar toe hebt gewerkt is ontzettend overwhelming (eerlijk is eerlijk) en tegelijkertijd zo empowering

Continu de pauzes tussendoor om adem te halen in combinatie met jouw zachte energie hebben ervoor gezorgd dat ik me zo op mijn gemak hebt gevoeld en dat zie ik ook terug in de foto’s.

Ik gun het iedereen om zichzelf op deze manier te voelen voor een camera. Dank je lieve Antoinet dat je die spiegel op deze manier hebt voorgehouden en dat ik mezelf eindelijk in mijn eigen kracht kan terugzien!” 

personal branding fotograaf
natuurlijke feel branding shoot

Ik fotografeerde Yasmin in Atelier Oost, een toplocatie in Amsterdam boordevol daglicht en natuurlijke tinten. De foto’s kregen een rustig en intiem gevoel, dankzij de neutrale kleuren en de energie van Yasmin zelf.

personal branding fotoshoot voor ondernemers
personal branding fotograaf antoinet murier
personal branding shoot natuurtinten

Voor Yasmin was de personal branding shoot een transformerende ervaring. Niet eerder zag ze zichzelf op deze manier op beeld.

Het bleek dé manier te zijn om zichzelf eindelijk te zien als de ondernemer die ze is: krachtig, gelukkig en een inspiratie voor anderen.

branding fotoshoot voor ondernemers
intieme authentieke business shoot
fotografie voor ondernemers