Lifestyle branding shoot voor sieradenmerk Meau

31 dec 2021

vintage sieradenmerk foto's

REBRANDING

 

Wat doe je, als je merkt dat de branding van jouw bedrijf niet helemaal meer aansluit bij de boodschap die je uit wilt dragen? Monique kwam naar mij toe op precies het juiste moment. Beiden waren we bezig met een verandering in ons bedrijf. Zij voor haar vintage sieradenlabel, ik voor mijn fotografie.

 

Het was tijd voor iets nieuws. Een nieuwe naam, een nieuwe uitstraling… en haar visie sloot perfect aan bij die van Atelier Murier. Moonlight Shadow was toe aan een upgrade en Monique was op zoek naar de juiste foto’s die passen bij haar nieuwe brand. Meet Meau, het duurzame vintage jewellery label voor de vrouw die zich graag waant in een luxe winkelstraat in Parijs.

fotografie vintage ringen
sieraden webshop fotografie
personal branding eigenaar sieraden webshop
personal branding webshop fotografie
sieraden fotografie vintage webshop
vintage sieraden webshop fotografie
personal branding fotografie

VOORBEREIDING

Voor Meau fotografeerde ik de vintage sieradencollectie in combinatie met portretten van Monique zelf. Een lifestyle fotoshoot op locatie is de juiste keuze wanneer je behoefte hebt aan een uitgebreide beeldbank voor jouw merk. Een goede voorbereiding hierbij is key: we plannen samen een kennismakingscall in en ik verdiep me in jouw bedrijf, zodat het resultaat aansluit bij wat jij wilt communiceren naar jouw klant. In het geval van Meau is dat: luxe, vrouwelijk en parisian vibes.

vintage ringen sieraden fotografie
vintage ringen sfeerfotografie
vintage ringen sfeerfoto
vintage ringen fotografie
fashion sieraden sfeerfoto
vintage sieraden sfeerfoto
fashion fotografie sieradenmerk
fashion fotografie sfeerfoto
details sieradenfoto personal branding shoot
personal branding shoot voor ondernemers